Srpnové představení našich barev

Vémyslice 10.8
Letošní Vémyslická trasa byla stejná jako loni, jen v brodu bylo více vody, protože v noci před závodem pršelo. Tím byl přechod vodního toku, jednou z pravého břehu a dvakrát z levého obtížnější. Leč naše barvy to neodradilo. Ve výsledkové listině v kategorii ELITE na 50 km obsadil Marek Feith st. 48 místo, přičemž ve své kategorií byl 16. Evka Štefulíková figuruje na 72 místě a ve své kategorii na třetím. V kategorii HOBBY na 30 km obsadil náš František Olša celkové 17 místo. Ve své kategorii (nad 50 let ) skončil tento náš skvělý borec pátý. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.
Pohledem na výsledkovou listinu zjistíme i přítomnost dalších borců s kolonkou příslušnosti Ivančice. Pavel Hájek je dokonce absolutním vítězem v kategorii ELITE. Miroslav Martinka je třiatřicátý v téže kategorii. V kategorii HOBBY figuruje i muž jménem Bureš Macek na 55 místě. Miroslav Martinka bývá poměrně častým účastníkem našich akcí. Kdo jsou ostatní pánové však netušíme, třeba najdou cestu mezi nás někdy příště.
Číslo 522 nedojelo.

Náměšť 17.8
Náměšťský AVG maraton byl letos zařazen do Velo série, což s sebou neslo zásadní změnu trasy. Nová kratší měřila 42 km s převýšením 800 metrů. Bylo sucho proto se polykal prach a písek. V úvodu docházelo k ucpání trasy při výjezdu do terénu. V budoucnu bude dobré si trať předem projet. Mezi účastníky byl na startu i náš František Olša – leč ve výsledkové listině u něj najdeme nezvykle DNF. Františkovi se stala náročná trasa osudnou, když pádem z kola si přivodil vážné zranění.
Fando fandíme Ti, abys byl brzo fit. Jsi pro nás příkladem tréninkové píle a závodnické odvahy.